Δημόσιες εμφανίσεις

Παρέμβαση αναφορικά με την γεώτρηση της ExxonMobil-QP στο βυθοτεμάχιο 10 της Κυπριακής ΑΟΖ σε συνάρτηση με το γεωπολιτικό πλαίσιο των ενεργειακών εξελίξεων και τον ρόλο των ΗΠΑ.


Συζήτηση αναφορικά με τις Τουρκικές προκλήσεις στο Αιγαίου και την Κυπριακή ΑΟΖ ως επίσης και τις επικείμενες γεωτρήσεις στο βυθοτεμάχιο 10.


Συνέντευξη με θέμα τον εντοπισμό πλαστικών στη θάλασσα με την χρήση τεχνητής νοημοσύνης, αισθητήρων καθώς και προσομοιώσεων.


Θετικά στοιχεία αναφορικά με την γεώτρηση της ΕΝΙ στο βυθοτεμάχιο 6 και τον γεωτρητικό στόχο Καλυψώ και την ανακάλυψη φυσικού αερίου. ΡΙΚ Δευτέρα 5, Φεβρ., 2018.


Έναρξη παραγωγής φυσικού αερίου από το Αιγυπτιακό Ζορ, οι γεωτρήσεις στην Κυπριακή ΑΟΖ η ανάπτυξη του πεδίου Αφροδίτη και περιφερειακές ισορροπίες. ΡΙΚ, Παρασκευή 22 Δεκ., 2017.


Συζήτηση για τις εξελίξεις στον Λίβανο, την επίσκεψη Σίσι στην Κύπρο, το φυσικό αέριο, συμφωνίες και περιφερειακές συνεργασίες. RIK 1, Δευτέρα 20, Νοεμβρίου, 2017.


Γεώτρηση της Γαλλικής Total στην Κυπριακή ΑΟΖ και προοπτικές νέων ανακαλύψεων φυσικού αερίου & πετρελαίου με φόντο τις Τουρκικές προκλήσεις. ΡΙΚ 1, Τετάρτη 12, Ιουλίου, 2017.


Συζήτηση στο ΡΙΚ1 για την διαμάχη μεταξύ Σαουδικής Αραβίας και των συμμάχων της με το Κατάρ. Η διακοπή διπλωματικών και οικονομικών σχέσεων δυσκολεύει τα πράγματα στην Μέση Ανατολή. Οι προμήθειες υγροποιημένου φυσικού αερίου στο επίκεντρο. ΡΙΚ 1, Τρίτη 7 Ιουνίου, 2017.


Υπογραφή συμβολαίων τρίτου γύρου αδειοδότησης με ExxonMobil-QP, ENI, ENI-Total. Η παρουσία των Αμερικανών και η σημασία του αγωγού EastMed με την τετραμερή Κύπρου-Ελλάς-Ισραήλ-Ιταλίας. ΡΙΚ, Τρίτη 4 Απριλίου, 2017.


Τηλεφωνική παρέμβαση στην εκπομπή του ΡΙΚ1 Πρώτη Ενημέρωση αναφορικά με τις προσδοκίες μετά τις δηλώσεις της ΕΝΙ ότι στην Κύπρο μπορούν να γίνουν ανακαλύψεις φυσικού αερίου μεγέθους Ζορ. ΡΙΚ,  Τετάρτη 15 Μαρτίου, 2017.


Ανάλυση των ενεργειακών εξελίξεων στην Ανατολική Μεσόγειο υπό το φως της επίσκεψης του Ιορδανού Μονάρχη στην Κύπρο. ΡΙΚ, Πέμπτη 8 Σεπτ., 2016.


Συζήτηση σχετικά με τον Τρίτο Γύρο αδειοδότησης για υδρογονανθράκες στην Κυπριακή ΑΟΖ, ΡΙΚ,
Δευτέρα, 28 Μαρτίου 2016:


Συνομιλία για τις προοπτικές στον τομέα των υδρογονανθράκων, ΡΙΚ, Παρασκευή, 4 Μαρτίου 2016:


Συνομιλία αναφορικά με την επάνοδο του Ιράν στις αγορές πετρελαίου και πώς επηρεάζει τα ενεργειακά δρώμενα στην Ανατολική Μεσόγειο, ΡΙΚ, 19.01.2016: